El punt de partida marca el camí

D’ençà que l’any 1947 es va fundar Embalatges Casajuana, hem viscut un munt d’experiències que ens han ajudat a aprendre i a créixer.

En Jaume, en Francesc i en Joaquim Casajuana pertanyen a tres generacions diferents d’una mateixa nissaga familiar. En Jaume va posar la primera pedra, en Francesc va assentar les bases d’una empresa ferma i en Joaquim ha estat capaç de posar la innovació al servei de la tradició. Tots tres simbolitzen l’esperit d’un temps concret i d’unes condicions de vida determinades que sumades, donen forma a un projecte empresarial i de vida en constant evolució.

L’any 2001, i sota la direcció d’en Joaquim Casajuana, es fa un gran salt qualitatiu i es trasllada la seu ubicada al Pont de Vilomara (Catalunya Central) a Vidreres (Gironès). Un moment clau, ja que a banda de canviar d’ubicació i d’adquirir unes instal·lacions molt més grans i noves, es decideix apostar pel desenvolupament tecnològic i la modernització realitzant una important inversió en maquinària d’última generació, un fet que permet fabricar palets de màxima qualitat amb la possibilitat de personalització a voluntat del client.

Des dels seus inicis ja han passat més de 70 anys, així i tot, a Embalatges Casajuana encara continuem sent una empresa familiar que creu que el tracte proper entre les persones obre camins, genera diàlegs i promou aliances. Possiblement, aquest és el llegat més important d’en Jaume i en Francesc. Probablement, el fet de mantenir-se fidels als principis dels seus fundadors  ha fet que aquell petit negoci del Pont de Vilomara, avui s’hagi convertit en una empresa referent dins el seu sector.

Les nostres instal·lacions

Embalatges Casajuana compta amb unes instal·lacions de més de 21.000m² on podreu trobar:


Dues línies de clavament totalment automatitzades que produeixen 35.000 palets a la setmana.
Una zona d’expedició coberta de més de 1.000 m² on s’emmagatzema el producte ja acabat.
Tres càmeres d’assecatge amb una capacitat de més de 1.000 palets a cadascuna d’elles.
10.000m² destinats a la classificació, logística i a l’estoc permanent de palets.
Una important secció destinada a la rebuda i a la classificació de la matèria primera amb la qual fabriquem tots els nostres productes.
Una zona específica on es realitza el tractament fitosanitari degudament regulat per la norma implantada per la FAO, NIMF 15 (ISPM 15) dels nostres palets.
Una flota de camions amb la qual duem a terme una àgil distribució de cada una de les comandes.

El nostre equip

Embalatges Casajuana està format per un equip humà que s’involucra al 100% en tot el que fa i que comparteix la voluntat d’expandir l’empresa sense perdre caràcter familiar i proper que ens caracteritza. 

Totes les persones que treballen amb nosaltres tenen la suficient experiència com per assolir reptes i avançar en la millora constant.