Controlant el procés de producció garantim la qualitat de tots i cada un dels nostres palets

La nostra forma de concebre la fabricació dels nostres productes ens diferencia de la resta.

Som especialment curosos durant tot procés productiu

A Embalatges Casajuana seguim un procés de fabricació tant pulcre com rigorós, per això complim una sèrie de protocols i de certificacions que ens permeten garantir que el procés de producció està totalment controlat i cuidat amb precisió, això fa que els nostres palets esdevinguin aptes per a tots els sectors industrials.

Recepció de la matèria primera

Revisió i classificació de la matèria primera

Clavament

En la línia de clavament elaborem els palets segons el format, la mida i el nivell de personalització que cada client demanda

Marca del palet

Personalitzem el palet amb el logotip del client gravat a foc al tac del palet

Tractament tèrmic i Fitosanitari

Amb els palets acabats realitzem un tractament fitosanitari segons la normativa NIMF15, una certificació apta per a l’exportació del producte

Assecatge

Quan assequem el palet, fem que la humitat de la fusta baixi per sota del 22% o a petició del client i quedi lliure de fongs

Gestió de Residus

Gestionem tots els residus que generem segons pauta la normativa ISO 14001

Comercialització i distribució

Diàriament, servim els palets acabats, enllestits perquè els nostres clients puguin paletitzar els seus productes i ja estiguin preparats per a ser utilitzats en les seves cadenes de producció

Assessorament en el disseny del seu palet

Dóna cohesió i potència la identitat de marca de la teva empresa amb el nostre servei de personalització de productes.


Podem produir tota classe de palets de diferents mides, dissenys i acabats, amb la possibilitat afegida de marcar-los amb la identitat corporativa dels nostres clients. Fem ús d’una tècnica innovadora mitjançant la qual marquem el logotip del client al tac del palet.

Assumim cada projecte com una feina única, assessorem, ens responsabilitzem i ens comprometem a prestar la màxima atenció durant el procés d’elaboració de cada palet, tots ells fabricats amb matèries primeres sostenibles i de màxima qualitat.

Traçabilitat

El nostre rigorós sistema de treball ens permet identificar tots els palets que fabriquem.


Saber identificar correctament el palet és una part fonamental pel que a la qualitat de fabricació i a la logística de l’empresa.

Al tenir present i regulada la traçabilitat de tots els nostres productes, el client pot saber en tot moment la qualitat i l’origen del producte que ha adquirit i alhora, ens permet aplicar una total transparència en la cadena de producció dels nostres palets.

Servei “Just in time”

Podem oferir un servei d’entregues programades o immediates les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.


Gràcies al nostre important estoc de palets de seguretat que inventariem diàriament.

Formació i especialització,
dos eixos per créixer

Oferim cursos de formació i especialització a tots els treballadors de l’empresa. Entenem que la nostra millora passa per la professionalització i l’especialització de totes les persones que treballen amb nosaltres.

A Embalatges Casajuana hem creat un Sistema de Gestió de Seguretat i Salut en l’entorn laboral, amb la qual cosa, podem fer un seguiment preventiu i estar al dia en matèria legal pel que fa als riscos, a la seguretat i a la prevenció en el treball, perquè per nosaltres les persones són el més important.